Musikk og utvikling v/ Åslaug Berre, Bislet

www.musikkogutvikling.no

Musikalsk leder
Musikkpedagog Åslaug Berre
Tlf: 92250942
berre@musikkogutvikling.no

Det handler om å lytte! Foto: Mimsy Møller

Det handler om å lytte!
Foto: Mimsy Møller

Påmelding

berre@musikkogutvikling.no

Mer informasjon

Om Åslaug Berre:
Jeg er musikkpedagog med lang fartstid innen musikkformidling. Jeg har gitt ut flere bøker og CDer (se hjemmeside). Jeg startet med Musikk i livets begynnelse i 1994, og siden den gang har totusenfirehundre barn vært innom mine musikkgrupper. Det har vært en fest!

Hva er Musikk i livets begynnelse?
Tilbud til nybakte foreldre - besteforeldre, som har lyst til å komme sammen med andre voksne og små barn i musikkgruppe. Her synger vi, danser og spiller. Musikken hos meg er en blanding av klassisk, folkemusikk, afrikansk - samt folkeleker, altså Ride ranke og sånn. Vi har gode musikkopplevelser, vi lærer nytt og kommer på noe vi faktisk kunne fra før. Vi har det morsomt! Her er ingen krav til vakker stemme eller flinke danseføtter - dette kan alle være med på.

Hvorfor musikk for små barn?
Evnen til å oppleve musikk er medfødt hos små barn. Når vi bruker musikk på en god måte i samvær med barnet, svarer barnet; dette er godt! Gode musikkopplevelser kan stimulere barnets sanseutvikling og annet; dette er viktig! Musikk skaper samhørighet mellom barnet ditt og deg, dette er fint og gøy! Musikk er viktig for musikkopplevelsens egen skyld; kanskje det viktigste av alt! Møte med musikk kan være en kilde til mye glede både i tidlig barndom og senere i livet.
Derfor; bli med på Musikk i livets begynnelse med barnet ditt!

Sted

musikklærernes hus
Josefinesgt. 15
(inng. Underhaugsveien)

 

P-hus / parkometer i Underhaugsveien.
Buss 21 eller trikk 17 til Bislet.
Trikk 11 til Homansbyen.
Eller spasere 10 min. fra T-bane på Majorstua / Nasjonalteateret